Over ons

Gecertificeerd Makelaar & Register Taxateur – Edith den Hoedt

Even voorstellen

Edith: “Eind 1991 startte ik mijn werkzaamheden in de Makelaardij. In die tijd was er nog geen sprake van een internetmaatschappij. Woningzoekers kwamen nog op kantoor om zich in te schrijven of informatie op te vragen. Die persoonlijke benadering is mij altijd bij gebleven. Klantvriendelijkheid en aandacht geven aan iets belangrijks als het verkopen of aankopen van een woning is voor mij een vanzelfsprekendheid. Tijdens mijn loopbaan gedurende 23 jaar in de makelaardij heb ik mijn NVM-makelaarsdiploma inclusief certificering behaald en de nodige ervaring opgedaan in de Regio, van Rotterdam tot en met de Drechtsteden. Ik span mij graag in voor de klant, ben betrokken, enthousiast en gedreven. Het is hard werken als team echter vooral ook genieten en voldoening halen uit het resultaat en contact met klanten. Daar krijg je energie van. Als makelaarskantoor staan wij voor persoonlijk, ‘korte lijnen’ richting de klant en een goede service. Tot slot vind ik het belangrijk om ‘dichtbij jezelf te blijven en een eigen koers te varen’.”

Vernieuwend

Het is belangrijk als makelaar om met je tijd mee te gaan. Een woning verkopen is maatwerk en innovatief denken en handelen is een ‘must’. Wij streven altijd naar het maximaal haalbare voor onze opdrachtgevers en dat begint bij een goede aanpak. Indien nodig geven wij voor de verkoopstart tips en adviezen om een optimale verkoop te bewerkstelligen. Een plan van aanpak in samenspraak met u als opdrachtgever is belangrijk en daar zetten wij ons volledig voor in.

Ons team

Het EDHM-team bestaat verder uit Marielle de Pater-de Vries (Commercieel Medewerker binnendienst) heeft een jarenlange ervaring op kantoor in de Makelaardij en is tevens een oud-collega. Sandra Stolk-van Noord (Commercieel Medewerker binnendienst) heeft 20 jaar gewerkt als ondermeer hypotheekadviseur en de nodige ervaring in zowel de binnen- als de buitendienst opgedaan. Etienne Van Druenen (Kandidaat-Register Makelaar/Taxateur- K-RMT) beschikt over een jarenlange en brede ervaring in zowel de FinanciĆ«le Sector als de Makelaarsbranche. Emma Kooijman (Commercieel Medewerker binnendienst), ‘kersvers’ afgestudeerd Stewardess met alle servicegerichte elementen in zich om klanten te helpen op het vliegveld kwam -min of meer door Corona noodgedwongen- bij EDHM tot de ontdekking dat zij dit vak helemaal ambieert! Inmiddels is zij vol enthousiasme een makelaarsstudie gestart. ‘Fasten your seatbelts! Last but not least is ons team compleet met onze zeer gewaardeerde fotograaf Richard Sinte Maartensdijk en ‘bordenman’ Koos den Hoedt.

Edith den Hoedt (Gecertificeerd Makelaar / Register-Taxateur o.z.)

Edith den Hoedt (Directeur / Gecertificeerd Makelaar / Register-Taxateur o.z.)

Marielle de Pater-de Vries

Marielle de Pater-de Vries (Commercieel Medewerker binnendienst)

Sandra Stolk-van Noord

Sandra Stolk-van Noord (Commercieel Medewerker binnendienst)

Etienne van Druenen Kandidaat-Register Makelaar/Taxateur (K-RMT)

Etienne van Druenen (Kandidaat-Register Makelaar/Taxateur-/ K-RMT)

Emma Kooijman Commercieel Medewerker binnendienst

Emma Kooijman (Commercieel Medewerker binnendienst)

Richard Sinte Maartensdijk (Fotograaf, RS Fotografie)

Richard Sinte Maartensdijk (Fotograaf, RS Fotografie)

Koos den Hoedt (Bordenman)

Koos den Hoedt (Bordenman)

Tot slot

De makelaardijĀ is een mooi vak, een mensenvak. ‘Zakelijk optreden zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen’ is datgene waar wij voor staan. Mogen wij ook iets voor u betekenen? Welkom!

Met vriendelijke groet,

Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM)

Contact opnemen