Direct een afspraak maken? 088 111 23 00
background

Makelaar Zwijndrecht

Wonen in het aantrekkelijke Zwijndrecht!

Wanneer u een makelaar in Zwijndrecht zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de verkoopbemiddeling of aankoopbegeleiding van uw/een woning in Zwijndrecht.

Door onze jarenlange ervaring, optimale kennis van de huizenmarkt als makelaar in Zwijndrecht en onze persoonlijke benadering, kiezen kopers en verkopers steeds vaker voor ons. Wij doen voor onze klanten verkoopbemiddeling en aankoopbegeleiding.

Verkoopmakelaar in Zwijndrecht

Het verkopen van een woning in Zwijndrecht is een zeer specifiek proces. U heeft hiervoor een deskundige makelaar nodig om uw belangen te behartigen. Edith den Hoedt Makelaardij heeft de benodigde ervaring en kennis van de Zwijndrechtse markt en kijkt welke aanpak nodig is om uw woning zo optimaal mogelijk op de woningmarkt aan te bieden. Een woning verkopen is immers maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen omtrent verkoopbemiddeling? Ga dan naar deze pagina.

Uw aankoopmakelaar in Zwijndrecht

Steeds meer woningzoekers kiezen bij de aankoop van een woning voor een aankoopmakelaar. Zwijndrecht is een gebied waar Edith den Hoedt veel kennis en ervaring heeft. Wij kennen de omgeving, het type huizen en de voordelen van wonen in Zwijndrecht.

Woningaanbod in Zwijndrecht

U vind ons woningaanbod op onze woningaanbodpagina en in onze etalages. Hier treft u de panden die wij te koop aanbieden als makelaar in Zwijndrecht.

Taxatierapport

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Zwijndrecht zijn.

Graag tot ziens.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Zwijndrecht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Ons kantooradres:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk

Uiteraard geven wij u ook onze service aan huis!