Makelaar Rotterdam-Schiebroek

Wonen in het mooie Schiebroek!

Wanneer u een makelaar in Schiebroek zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de verkoopbemiddeling of aankoopbegeleiding van uw/een woning in Rotterdam-Schiebroek.

Door onze jarenlange ervaring, optimale kennis van de huizenmarkt als makelaar in Schiebroek en onze persoonlijke benadering, kiezen kopers en verkopers steeds vaker voor ons. Wij doen voor onze klanten verkoopbemiddeling en aankoopbegeleiding. Tevens vindt u ons kantoor aan de Tjaskerlaan 76 te Rotterdam-Schiebroek.

Verkoopmakelaar in Schiebroek

Het verkopen van een woning in Schiebroek is een zeer specifiek proces. U heeft hiervoor een deskundige makelaar nodig om uw belangen te behartigen. Edith den Hoedt Makelaardij heeft de benodigde ervaring en kennis van de Schiebroekse markt en kijkt welke aanpak nodig is om uw woning zo optimaal mogelijk op de woningmarkt aan te bieden. Een woning verkopen is immers maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen omtrent verkoopbemiddeling? Ga dan naar deze pagina.

Uw makelaar in Schiebroek voor aankoopbegeleiding

Steeds meer woningzoekers kiezen bij de aankoop van een woning voor een aankoopmakelaar. Schiebroek is een gebied waar Edith den Hoedt veel kennis en ervaring heeft. Wij kennen de omgeving, het type huizen en de voordelen van wonen in Schiebroek.

Woningaanbod en taxaties in Schiebroek

U vind ons woningaanbod op onze woningaanbodpagina en in onze etalage in Schiebroek. Hier treft u de panden die wij te koop aanbieden als makelaar in Schiebroek. Heeft u een taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Schiebroek zijn.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Schiebroek of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Onze kantooradressen:
Tjaskerlaan 76 (op afspraak)
3052 HR Rotterdam

Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk