Direct een afspraak maken? 088 111 23 00
background

Makelaar Rotterdam-IJsselmonde

Centraal en prettig wonen in IJsselmonde!

Bent u op zoek naar een persoonlijke makelaar die actief voor u aan de slag gaat en zich maximaal inzet voor de verkoop van uw woning in IJsselmonde? Edith den Hoedt Makelaardij BV (EDHM.NL) helpt u graag bij de verkoop van uw woning of bij de aankoop van uw droomhuis.

Belangrijk bij het kiezen van de juiste makelaar is de ervaring en de kennis van de woningmarkt die de makelaar heeft van het gebied waar u wilt kopen of verkopen. Wij als makelaarskantoor zijn gespecialiseerd in Rotterdam-IJsselmonde en directe omgeving!

Verkoopbemiddeling in IJsselmonde

Het verkopen van een woning heeft u een makelaar nodig die uw zaken regelt. Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM) helpt u graag bij de verkoop van uw woning. Een woning verkopen is maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen en maken een goed plan van aanpak om uw woning zo optimaal mogelijk op de woningmarkt aan te bieden. Wij zijn goed op de hoogte van alle (prijs)ontwikkelingen op de IJsselmondse woningmarkt.

Taxatierapport in IJsselmonde of directe omgeving

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het laten berekenen van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden.
Wij willen graag uw complete makelaar in IJsselmonde zijn.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Barendrecht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Wij staan voor u klaar! Graag tot ziens.

Ons kantooradres:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk