Direct een afspraak maken? 088 111 23 00
background

Makelaar Ridderkerk

Wonen in het aantrekkelijke Ridderkerk!

Zoekt u een actieve en betrokken makelaar in Ridderkerk? Dan heeft u deze nu gevonden! Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM.NL) helpt u graag bij de verkoop van uw woning of bij de aankoop van uw droomhuis in Ridderkerk of omgeving.

Belangrijk bij het kiezen van de juiste makelaar is de ervaring en de kennis van de woningmarkt die de makelaar heeft van het gebied waar u wilt kopen of verkopen. Wij hebben die kennis en ervaring in Ridderkerk voorhanden.

Verkoopbemiddeling in Ridderkerk

Het verkopen van een woning heeft u een makelaar nodig die uw zaken regelt. Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM) helpt u graag bij de verkoop van uw woning. Een woning verkopen is maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen en maken een goed plan van aanpak om uw woning zo optimaal mogelijk op de woningmarkt aan te bieden. Wij zijn goed op de hoogte van alle (prijs)ontwikkelingen op de Ridderkerkse woningmarkt.

Aankoopbegeleiding in Ridderkerk

Een makelaar uit Ridderkerk die u helpt bij het aankopen van een woning? Wij kennen Ridderkerk als geen ander en weten u veel te vertellen over de omgeving en over de woning die u zou willen kopen. Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar doen wij de 2e bezichtiging samen met u, onderzoeken de bouwkundige staat van het pand en de juridische aspecten en onderhandelen namens u met de verkopende partij. Ook het controleren van de koopovereenkomst  en de algehele afhandeling nemen wij graag voor u uit handen.

Taxatierapport in Ridderkerk of directe omgeving

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Ridderkerk zijn.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Ridderkerk of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Wij staan voor u klaar! Graag tot ziens.

Ons kantooradres:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk