Makelaar Kralingen

Wonen in het mooie Kralingen!

Wanneer u een makelaar in Rotterdam-Kralingen zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de verkoopbemiddeling of aankoopbegeleiding van uw/een woning in Rotterdam-Kralingen.

Door onze jarenlange ervaring, optimale kennis van de huizenmarkt als makelaar in Kralingen en onze persoonlijke benadering, kiezen kopers en verkopers steeds vaker voor ons. Wij doen voor onze klanten verkoopbemiddeling en aankoopbegeleiding. Tevens vindt u ons etalage aan de Tjaskerlaan 76 te Rotterdam-Schiebroek.

Makelaar Kralingen?

Het verkopen van een woning in Rotterdam-Kralingen is een zeer specifiek proces. U heeft hiervoor een deskundige makelaar nodig om uw belangen te behartigen. Edith den Hoedt Makelaardij heeft de benodigde ervaring en kennis van de Kralingse woningmarkt en kijkt welke aanpak nodig is om uw woning zo optimaal mogelijk op de woningmarkt aan te bieden. Een woning verkopen is immers maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen omtrent verkoopbemiddeling?

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam-Kralingen

Steeds meer woningzoekers kiezen bij de aankoop van een woning voor een aankoopmakelaar. Kralingen is een gebied waar Edith den Hoedt veel kennis en ervaring heeft. Wij kennen de omgeving, het type huizen en de voordelen van wonen in Rotterdam-Kralingen.

Woningaanbod in Rotterdam-Kralingen

U vind ons totale woningaanbod op funda en in onze etalage in Rotterdam-Kralingen. Hier treft u de panden die wij te koop aanbieden als makelaar in Rotterdam-Kralingen. Heeft u een taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Rotterdam-Kralingen .

Graag tot ziens.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Rotterdam-Kralingen of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via 088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Onze kantooradressen:
Tjaskerlaan 76 (op afspraak)
3052 HR Rotterdam

Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk

Maak nu een afspraak