Makelaar Capelle aan den IJssel

Heerlijk wonen in Capelle aan den IJssel!

Op zoek naar een makelaar in Capelle aan den IJssel? Wij helpen u graag. Wij zijn zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar voor Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving.

Verkoopbemiddeling in Capelle aan den IJssel

Een woning verkopen is maatwerk. Wij nemen dit maatwerk graag voor u uit handen, geven u tips en maken een goed plan van aanpak. Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM) spant zich graag in bij de verkoop van uw woning en streeft naar een maximale verkoopopbrengst.

Lees hier alles over verkoopbemiddeling van Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM.NL).

Makelaar in Capelle aan den IJssel voor aankoopbegeleiding

Edith den Hoedt Makelaardij actief in Capelle aan den IJssel heeft veel ervaring op de woningmarkt in de omgeving waar u een woning wilt kopen. Wij weten waarop wij moeten letten bij het aankopen van een huis en omgevingsfactoren spelen hierbij een grote rol. Als makelaar in Hendrik Ido Ambacht kunnen wij u bijstaan bij het bezichtigen van een woning, het onderzoeken van de bouwkundige staat en juridische aspecten, het onderhandelen, het controleren van de koopovereenkomst en de algehele afhandeling. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Lees hier alles over aankoopbegeleiding van Edith den Hoedt.

Taxatierapport

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Capelle aan den IJssel zijn.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Capelle aan den IJssel of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via 088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: [email protected].

Wij staan voor u klaar! Graag tot ziens.

Onze kantooradressen:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk

Tjaskerlaan 76 (op afspraak)
3052 HR Rotterdam