Makelaar Alblasserdam Edith den Hoedt Makelaardij

Mooi wonen in Alblasserdam!

Edith den Hoedt Makelaardij biedt u met 25 jaar ervaring op de woningmarkt een servicegerichte dienstverlening aan bij bemiddeling van de verkoop van uw woning en/of de aankoop van een woning. Ons aanbod is zeer gevarieerd. Wij bemiddelen bij de verkoop van ‘APPARTEMENT TOT VILLA’! Edith den Hoedt Makelaardij staat voor persoonlijk, actief, vernieuwend en een kwalitatief goede dienstverlening tegen scherpe tarieven.Wij stellen u als klant centraal!

Wilt u uw huis verkopen of wilt u een huis kopen in Alblasserdam? Edith den Hoedt Makelaardij (EDHM.NL) heeft als makelaar in Alblasserdam ervaring op de woningmarkt en op het gebied van verkoopbemiddeling en aankoopbegeleiding.

Verkoopmakelaar Alblasserdam

Een goed verkoopplan begint bij een realistisch geschetste opbrengst, het doorspreken van een strategie en een optimale presentatie van uw woning. Edith den Hoedt Makelaardij kijkt naar welke aanpak uw woning specifiek nodig heeft voor de verkoop. Wilt u weten wat wij totaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan op EDHM.NL.

Makelaar in Alblasserdam voor aankoopbegeleiding

Voor het aankopen van een woning is het raadzaam een eigen makelaar mee te nemen. Als koper heeft u een onderzoeksplicht op juridisch- en bouwkundig gebied. Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar bezichtigen wij de woning samen met u, doen wij dit onderzoek naar de staat van het pand en onderhandelen namens u met de verkopende partij. Ook het controleren van de koopovereenkomst en de algehele afhandeling nemen wij graag voor u uit handen.

Hypotheken

Voor starters is het op de huidige woningmarkt steeds moeilijker om een woning te kunnen kopen. Gelukkig zijn er extra mogelijkheden, zoals een starterslening om toch de stap naar een koopwoning te kunnen maken. Wij helpen u bij het uitzoeken van al uw hypotheekmogelijkheden.

Taxatierapport

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij willen graag uw complete makelaar in Alblasserdam zijn.

Graag tot ziens!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Alblasserdam of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Ons kantooradres:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk