Direct een afspraak maken? 088 111 23 00
background

EDHM uw makelaar in Barendrecht

Centraal wonen in het mooie Barendrecht!

Bent u op zoek naar een makelaar in Barendrecht? Edith den Hoedt Makelaardij staat graag voor u klaar. Wij zijn zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar voor Barendrecht en omgeving. Benieuwd naar het woningaanbod dat wij bieden in deze omgeving? Kijk dan op EDHM.nl.

Het is belangrijk als makelaar om met je tijd mee te gaan. Een woning kopen of verkopen is maatwerk en innovatief denken en handelen is een ‘must’. Edith den Hoedt Makelaardij streeft altijd naar het maximaal haalbare voor haar opdrachtgevers en dat begint bij een goed verkoop- of aankoopplan.

Makelaar in Barendrecht

Wij zetten ons graag in bij de verkoopmakelaar van uw woning en streven naar een maximale verkoopopbrengst. Het verkopen van een woning heeft nogal wat voeten in de aarde. Uw makelaar speelt hier een belangrijke rol in en Edith den Hoedt Makelaardij helpt u graag bij de verkoop. Edith den Hoedt Makelaardij heeft een goede kennis van de Barendrechtse woningmarkt.

Aankoopbegeleiding van uw woning

Als aankoopmakelaar actief in Barendrecht kunnen wij u bijstaan bij het bezichtigen van de woning, het onderzoeken van de bouwkundige staat van de woning en de juridische aspecten, het onderhandelen, het controleren van de koopovereenkomst en de algehele afhandeling. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes zodat u zonder risico’s koopt en u niet te veel betaald voor uw droomhuis.

Taxatierapport in Barendrecht of omgeving

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekberekening

Naast de aankoop en verkoop van uw woning helpen wij u ook bij het bekijken van uw hypotheekmogelijkheden en de voorwaarden. Uw hypotheek is namelijk net zo belangrijk als de aanschaf van een woning.

Wij willen graag uw complete makelaar in Barendrecht zijn!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning in Barendrecht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op via
088 111 23 00 of stuur ons uw vraag per e-mail: info@edhm.nl.

Wij staan voor u klaar! Graag tot ziens.

Ons kantooradres:
Houtzaagmolen 99
2986 GE Ridderkerk