Makelaar

EDHM: uw makelaar met meerwaarde!

Verkopen van een woning

Bij de verkoop van een woning is het fijn als iemand met verstand van zaken meedenkt en aan de slag gaat met het regelwerk. “Edith: het vak van een makelaar is mooi. Een echt mensenvak dat mij persoonlijk goed ligt, juist vanwege het persoonlijke contact met allerlei mensen in verschillende situaties. Oprechte aandacht, goed gevoel voor dienstverlening, heldere communicatie én de drive om het gewenste resultaat te behalen zijn aspecten die voor ons hoog in het vaandel staan. Achter ieder huis schuilt een ander verhaal. Door een luisterend oor te bieden en te verplaatsen in de situatie van de klant kunnen wij ons optimaal inzetten”. Als EDHM-team staan wij graag klaar voor onze gewaardeerde opdrachtgevers. Wij zetten ons voor u in en bieden een goede service en afhandeling.

Aankopen van een woning

Ook de klant die een onroerende zaak wil kopen kan een makelaar inschakelen, de zogenaamde aankoopmakelaar. Bij een transactie van een huis zijn twee partijen betrokken. Daarom bestaat er naast de makelaar die bemiddelt bij verkoop ook een makelaar die helpt bij de aankoop van een woning. Deze makelaar is bij de transactie betrokken als adviseur voor de aankopende partij. Daarbij kan de aankoopmakelaar adviseren over zaken als de waarde van de woning, de bouwtechnische staat, het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring en over eventuele bijzonderheden oftewel de eventuele ‘juridische haken en ogen’. Voor kopers is emotie een belangrijke factor. Het is mijn taak om klanten te beschermen tegen verkeerde beslissingen. In sommige gevallen is de aankoop afraden de beste keuze.”

Uw makelaar in de regio

Edith den Hoedt Makelaardij opereert vanuit Ridderkerk en is verder in de regio actief; Edith den Hoedt Makelaardij bemiddelt van ‘appartement tot villa’.

Persoonlijke benadering

Met inmiddels 30 jaar ervaring in het vak bieden wij u als team een persoonlijke benadering. Voor ons staat u als klant op nummer 1!

Heeft u plannen voor de aankoop of verkoop van een woning?

Maak vrijblijvend een afspraak met Edith den Hoedt Makelaardij voor een oriënterend gesprek.

Contact opnemen